Skip links

Vaš partner.

Pošaljite nam upit i obratiti ćemo Vam se u najkraćem roku.

  Ulažemo kapital kako bismo dubinski upoznali svaku industriju.

  S iskustvom selekcije u mnogobrojnim industrijama, pronalazimo radnike svih zanimanja koja su Vam potrebna.

  Bravari, zavarivači, cjevari, ljevači metala, CNC operateri i programeri, automehaničari i autolakireri, radnici na pjeskarenju, autoelektričari, električari i elektroinstalateri, industrijski električari, stolari, instalateri grijanja i klimatizacije, vozači gotovo svih kategorija, dostavljači, developeri i brojna druga.

  Rukovoditelji građevinskim strojevima, kranisti, armirači, tesari, zidari, krovopokrivači, betonirci, keramičari, soboslikari, izolateri i hidroizolateri, fasaderi.

  Kuhari, kuhari nacionalnih kuhinja, bariste i konobari, sobarice, čistačice, radnici na recepciji, slastičari, pekari, njegovatelji, pomoćno osoblje, trgovci, skladištari, viličaristi.

  Radnici u preradi i proizvodnji mesne te prehrambene industrije, radnici u tekstilnoj industriji (šivači), pilanski radnici i radnici u proizvodnji namještaja, keramike te brojni drugi.

  Pomno kreiramo selekcijske procese za svako pojedino zanimanje.

  Naše usluge

  Svakom sektoru pristupamo drugačije te smo poradi toga razvili sustave za regrutaciju, selekciju i plasman stranih radnika koji ciljano ispunjavaju specifične potrebe svake grane gospodarske djelatnosti.

  IT TALENT ACQUISITION

  Tržište domaćih developera ne može pokriti rast IT sektora te su se brojni poslodavci odlučili na zapošljavanje stranih radnika. Obratite nam se i doznajte više o našim uslugama koje uključuju remote usluge, rent a coder i posredovanje pri zapošljavanju.

  ZAVARIVANJE I BRAVARSKI POSLOVI

  Europro je jedina agencija u Hrvatskoj koja samostalno provodi testiranja u matičnim zemljama te rezultate istih dijeli sa zainteresiranim partnerima. Kao agencija ili kooperant, pokrivamo sve zavarivačke postupke i kvalifikacije radnika.

  EUROPRO AGRO

  Europro Agro je novi projekt naše agencije čiji je cilj zadovoljavanje potreba primarnog sektora gospodarstva. Radnike regrutiramo u velikom broju za domaće gospodarstvenike u poljoprivredi, stočarstvu i prehrambenoj industriji.

  HOSPITALITY PROGRAM

  Hospitality Program je posebno uređen sustav za regrutaciju i selekciju osoblja za rad u uslužnim djelatnostima i turističkom sektoru. Povezujemo ugostitelje i radnike u suradnji s brojnim udruženjima ugostitelja.

  EUROPRO CONSTRUCT

  Graditeljstvo je sektor s najvećom potražnjom za stranim radnicima, ali ujedno i sektor za koji je najveći izazov pronaći adekvatne radnike. Europro Construct je projekt naše agencije koji je započet s ciljem pronalaska kvalificirane radne snage.

  PO NARUDŽBI

  Imate specifičnu narudžbu? Obratite nam se i jedan od naših prodajnih predstavnika će preuzeti Vašu narudžbu te ćemo nakon toga započeti postupak regrutacije traženih radnika.

  Korištenjem inovacija maksimiziramo Vaš potencijal.

  Stvorimo dobru priču.

  Česta pitanja

  Po uzoru na model koji se koristi u razvijenim zemljama Bliskog istoka, Europro se specijalizirao za uvoz radnika iz Nepala, Filipina i Indije.

  Postupak traje između 90 i 120 dana, ovisno o traženom zanimanju radnika, odabiru regrutacijskog središta te mjestu u kojem se izdaje radna dozvola.

  Stranim radnicima je potrebno osigurati smještaj po dolasku na rad u Republiku Hrvatsku. To može učiniti i agencija u dogovoru sa poslodavcem.

  Za strane radnike je potrebna dozvola za boravak i rad u Republici Hrvatskoj i viza za ulazak na teritorij Republike Hrvatske. Uz to, postupak instalacije radnika na radno mjesto je malo opsežniji i uključuje organizaciju smještaja, prijavu boravka, izradu boravišnih iskaznica (biometrijske dozvole boravka) i otvaranje bankovnog računa.

  Pri prijavi boravišta, Ministarstvo unutrašnjih poslova izdaje OIB radniku na temelju kojega se može izvršiti prijava na mirovinsko i zdravstveno. Prije prijave na mirovinsko i zdravstveno, poslodavac mora za stranog radnika ishodovati Dozvolu za boravak i rad.

  Potrebno je ispunjavati više uvjeta: tvrtka mora poslovati dulje od 6 mjeseci, mora imati zaposlenog najmanje jednog hrvatskog državljanina kroz razdoblje od 6 mjeseci te ne smije imati dugovanja za poreze i doprinose. Također, prilikom zapošljavanja stranih radnika gledaju se i drugi elementi: financijski rezultat poslovnog subjekta i broj zaposlenih te bavi li se poslodavac djelatnošću za koju zapošljava stranca.

  Kako bi zadovoljili naše kriterije za dolazak na rad u Hrvatsku, radnici trebaju imati osnovno ili visoko poznavanje engleskog jezika, ovisno o radnom mjestu i preferencijama poslodavca.

  Gradimo Vaše poslovanje, zajedno.odgovorno.uspješno.

  Kratki ste sa vremenom?

  Obratite nam se i odmah ćemo pronaći rješenje.

  info@europroagency.om
  +385 1 4870 259
  +385 97 7824 659
  Explore
  Drag